Charlotta Ekman

Seksuaali-
kasvatus

Meillä kaikilla on oikeus saada monipuolista, kokonaisvaltaista ja oikeaan tietoon perustuvaa seksuaalikasvatusta. Vaikka seksuaalikasvatuksen ajatellaan usein koskevan lähinnä yläkouluikäisiä nuoria, seksuaalisuuden teemat koskettavat meitä jokaista aina kehdosta keinutuoliin saakka. Kyse on pitkäjänteisestä toiminnasta. Siksi tarjoan seksuaalikasvatusta kaikille ikäryhmille sekä esimerkiksi sote- ja kasvatusalan ammattilaisille. 

Olen kouluttautunut seksuaalikasvattajaksi Sexpolla vuonna 2021. Haluan tehdä töitä inklusiivisemman ja kokonaisvaltaisemman seksuaalikasvatuksen eteen. Kasvatan, luennoin ja koulutan positiivisella lähestymistavalla nautintoon, yksilöllisyyteen ja itsemääräämisoikeuteen. Noudatan alaikäisten kanssa toimiessa Euroopan seksuaalikasvatuksen standardeja.Luennot, koulutukset, asiantuntijapuheenvuorot ja muut tuokiot onnistuvat etänä minne päin maailmaa tahansa suomeksi ja englanniksi. Luennot paikan päällä ensisijaisesti Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella, kauemmaskin tulen mielelläni matkakulut huomioiden. 

Seksuaalikasvatuksen sähköpostivastauksen avulla voit kysyä mitä tahansa seksuaalikasvatukseen liittyvää, ja minä autan sinua tarjoamalla tietoa sekä vinkkejä pohtimaasi seksuaalikasvatustilannetta tai -kysymystä varten. Valitessasi sähköpostivastauksen saat monipuolisen ja laajan vastauksen kysymykseesi kahden viikon kuluessa kysymyksen jättämisestä.Hinnasto

Seksuaalikasvatus

Luennot, koulutukset, asiantuntija- puheenvuorot ja konsultaatiot

Pyydä räätälöity tarjous!

Kerro lisää toiveistanne ja teen teille tarjouksen!

Seksuaalikasvatus

Kirjallinen sähköposti-
vastaus

25 € (sis. alv 24%)

Ostettavissa verkkokaupasta!