Charlotta Ekman

Asiakas-
palautteita

Turvataitoluento varhaiskasvattajille

“Asiantuntevaa luennointia siten, että osallistujat voivat kysyä ja keskustella aiheesta. Hyviä konkreettisia ja käytännön läheisiä vinkkejä työskentelyyn lasten kanssa.” 

Turvataitoluento varhaiskasvattajille

“Kouluttajan esitystapa oli sopivan rempseä ja asiantunteva.”

Sairaus ja seksuaalisuus -luento reumaa sairastaville nuorille

“Kiitos paljon luennosta! Aihe on todella tärkeä ja ihanaa, että teit siitä meille reumaa sairastaville luennon. Olen paljon itsekseni miettinyt aihetta ja yrittänyt hakea netistä tietoa, mutta sieltä todella huonosti löytyy tietoa juuri siitä miten reumasairaudet vaikuttavat seksuaalisuuteen. Aihe koski itseäni todella paljon, koska sairauden mennessä pahemmaksi ja lääkkeiden lisääntyessä oma kuva itsestä ja seksuaalisuudesta on mennyt aivan uusiksi, vaikka reumaa olenkin sairastanut jo melkein 10 vuotta. Joten tämä luento oli aivan mahtava ja sain siitä niin paljon lisää tietoa ja mietittävää. Mielelläni jatkossakin osallistun luennoillesi!”

Sairaus ja seksuaalisuus -luento reumaa sairastaville nuorille

“Tästä aiheesta ei voi liikaa puhua! Mahtavan selkeä tiukka ja samaa aikaan laaja luento! Onnea valmistumisesta, olet oikealla alalla :)”

Naisten seksuaalisuus - historiasta, anatomiasta ja orgasmeista -luento aikuisille naisille

“Hauska ja rento. Paljon uutta asiaa, rennosti ja mielenkiintoisesti kerrottuna. Kouluttaja oli helposti lähestyttävä ja oli helppo kysyä, hän kuunteli ja ymmärsi eikä väheksynyt ketään. Penisvisa oli hauska tapa oppia uutta ja tämä on jäänyt hyvin mieleen :D”

Pari- ja monisuhteet & seksuaalisuus -luento lukiolaisille

“Olit niin ihanan rento ja avoin, oli niin myönteinen ilmapiiri 🥰”

Pienten lasten seksuaalikasvatus -luento sosionomiopiskelijoille

“Luento varhaiskasvatusikäisten lasten seksuaalikasvatuksesta oli mielenkiintoinen ja monipuolinen. Luento oli visuaalisesti miellyttävä ja Charlotan asiantuntijuus lumosi. Suosittelen ehdottomasti!” 

Pienten lasten seksuaalikasvatus -luento sosionomiopiskelijoille

“Luonnollinen esiintymistaito ja sisällöllisesti todella kivasti rakennettu esitys. Mielenkiinto pysyy hyvin koko luennon ajan! 🙂 🥰”

Seksuaalinen nautinto -luento lukiolaisille

“Oli tosi hyvä ja rento tapa käsitellä asioita 👍🏼❤️”

Seksuaalinen nautinto -luento lukiolaisille

“Kiinnitin huomiota siihen, miten kivasti puhuit inklusiivisesti. Arvostin sitä itse sateenkaarinuorena tosi paljon. ❤️ Tästä aiheesta pitäisi puhua lisää, toivottavasti tulet joskus uudestaan meidän koululle!”